Veel gestelde vragen

U kunt de sms ter bevestiging van uw mobiele nummer opnieuw laten sturen. Log daarvoor in bij uw epin-account en klik op, 'Sms opnieuw versturen'.

Houd rekening met de volgende twee zaken als u een nieuwe sms aanvraagt:
 • De sms ter bevestiging van uw mobiele nummer kan vertraagd aankomen. Als dat het geval is, kunt u op een later tijdstip bij uw epin-account inloggen en uw mobiele nummer bevestigen.
 • Als u al een nieuwe sms ter bevestiging van uw mobiele nummer in uw epin-account hebt aangevraagd en u twee sms’en hebt ontvangen, gebruik dan de laatst ontvangen verificatiecode.
Als u ook de tweede sms niet ontvangt, stuur dan een e-mail naar epin.nl@paysafecard.com met de volgende informatie:
 • Het e-mailadres dat u bij registratie hebt gebruikt OF uw gebruikersnaam
 • UW volledige naam
 • Kijk eerst in uw spambox.
 • Controleer of u op hetzelfde e-mailadres zoekt dat u hebt gebruikt voor uw registratie bij epin.
Als u uw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten, klik dan op de links in het aanmeldvenster ('Wachtwoord vergeten?' of 'Gebruikersnaam vergeten?') en volg de stappen. Mocht u een probleem houden met het aanmelden, neem dan contact op met het epin-serviceteam.
Klik in het aanmeldvenster op 'Wachtwoord vergeten?' of 'Gebruikersnaam vergeten?', en volg de stappen. Mocht u problemen houden met aanmelden, neem dan contact op met het epin-serviceteam.
Ja. Om uw aankooplimiet bij epin te verhogen, moet uw identiteit eerst bevestigd worden. Neem in dat geval contact op met het epin-serviceteam.
Online aanvraag terugbetaling

We kunnen het tegoed van uw paysafecard-pincode(s) terugbetalen. Houd in geval van een online aanvraag voor terugbetaling, de volgende gegevens en documenten bij de hand:
 • uw rekeninggegevens (naam van de bank, IBAN, BIC)
 • kopie(en) of gescande afdrukken van de betreffende paysafecard-pincode(s)
andere documenten die eventueel gevraagd kunnen worden:
 • kopie van uw legitimatiebewijs met pasfoto (bijv. paspoort, rijbewijs of id-kaart voor- en achterkant)
 • adresbewijs (bijv. elektriciteitsrekening, inschrijfbewijs, aanslagbiljet, enz.)
Houd er rekening mee dat voor de terugbetaling 7,50 EUR administratiekosten in rekening wordt gebracht die direct van uw account wordt afgeschreven. De terugbetaling kan tot 11 werkdagen in beslag nemen.

Klik hier om naar de online aanvraag van terugbetaling te gaan
Terugbetalingen duren normaal gesproken tot 11 werkdagen. Zodra de aanvraag in behandeling is genomen, wordt u middels e-mail op de hoogte gebracht.
Houd er rekening mee dat een terugbetaling tot 11 werkdagen in beslag kan nemen. Mocht de tijdsduur overschreden zijn, stuur dan een e-mail met het referentienummer van de terugbetaling en het serienummer van uw paysafecard-pincode(s) naar epin.nl@paysafecard.com
U kunt zelf uw account opzeggen door in uw account onder het kopje „Mijn Gegevens“ op „Opzeggen“ te klikken en de opzegging vervolgens te bevestigen.
De veiligheid van uw epin-account heeft de hoogste prioriteit. Mocht u verdachte activiteiten of transacties zien op uw account, verander dan direct uw wachtwoord. Klik daarvoor op de link 'Wachtwoord vergeten?' op de aanmeldpagina.

Als voorzorgsmaatregel kunt u uw account ook blokkeren op deze pagina. Let op: geblokkeerde accounts kunnen niet meer gebruikt worden en de blokkering moet door ons serviceteam worden opgeheven.
Als je al een my paysafecard-account hebt, hoef je je niet extra te registreren voor epin. Gebruik voor beide producten dezelfde, al bestaande toegangsgegevens. Log je gewoon in met je bestaande toegangsgegevens bij epin en ga nog een keer akkoord met de algemene voorwaarden. Daarna worden je persoonlijke gegevens die je bij het registreren bij my paysafecard hebt ingevoerd, automatisch verknoopt met je epin-account.

Het is niet toegestaan je met andere persoonlijke gegevens te registreren voor een my paysafecard- en een epin-account. Mochten we in ons systeem toch twee of meerdere accounts aantreffen van dezelfde klant, maar met andere persoonlijke gegevens, dan behouden we ons het recht voor de betreffende accounts op elk moment te annuleren.
Om paysafecard PINs bij epin te kopen, beschikt u over de volgende betaalmethodes:
 1. iDeal
 2. Klarna

Ga naar my paysafecard om uw epin-account te verifiëren en volg de volgende stappen:

 1. Log in met uw accountgegevens van uw epin-account op https://my.paysafecard.com.
 2. Als u nog geen my paysafecard-account heeft, lees de algemene voorwaarden van my paysafecard dan zorgvuldig door en accepteer deze.
 3. Zodra u bent ingelogd, moet u het menu „Account“ > „Limits & Status“ openen.
 4. Klik op „Status verhogen“ en volg de instructies op het scherm, om uw documenten voor verificatie ter beschikking te stellen.
 5. Zodra de upgrade is uitgevoerd, ontvangt u van paysafecard een bevestigingsmail en uw account wordt automatisch ontgrendeld.
 6. Nu kunt u weer online paysafecard-pincodes kopen met uw epin-account.
If you did complete the payment in your online banking application but epin displayed a “Payment cancelled/no response from your bank” message, don’t worry! Some banks take longer to process the payment. However we will still receive the successful payment notification from your bank. In such cases we will process the payment and you will receive an email notification once the 16-digit paysafecard is available in your epin account. Just in case your 16-digit code doesn’t arrive within the next days, please contact our customer support at epin.dk@paysafecard.com.