Je hebt de mogelijkheid om de sms opnieuw te laten versturen om je mobiele nummer te bevestigen. Om dit te doen log je in op je epin-rekening en klik je op "sms opnieuw versturen".

Let op de volgende twee punten als je een nieuwe sms aanvraagt:
 • De sms ter bevestiging van je mobiele nummer kan zijn vertraagd. Als dit het geval is, kun je op een later tijdstip op je epin-rekening inloggen en je mobiele nummer bevestigen.
 • Als je al een nieuwe sms hebt aangevraagd om je mobiele nummer in je epin-rekening te bevestigen en twee sms'jes hebt ontvangen, gebruik dan de laatst ontvangen code ter verificatie.
Als je ook de tweede sms niet hebt ontvangen, stuur dan de volgende informatie per e-mail naar epin@paysafecard.com:
 • het e-mailadres dat je gebruikte bij de registratie OF de usernaam
 • je volledige naam
 • Controleer je spammap.
 • Zorg ervoor dat je zoekt op hetzelfde e-mailadres als waarmee je je bij epin hebt geregistreerd.
Als je je inloggegevens bent vergeten, klik je gewoon op de links in het inlogvenster ("Wachtwoord vergeten?") en volg de stappen. Als je nog steeds problemen hebt bij het inloggen, neem dan contact op met het epin-serviceteam.
Klik in het inlogvenster op "Wachtwoord vergeten?" en volg de stappen. Als je nog steeds problemen hebt bij het inloggen, neem dan contact op met het epin-serviceteam.
Ja, om de limieten op je epin-rekening te verhogen, moet je eerst je identiteit bevestigen. Neem daarvoor contact op met het epin-serviceteam.
Online-aanvraag voor terugbetaling

We kunnen het saldo van je paysafecard-prepaidcode terugbetalen. Houd de volgende gegevens en documenten bij de hand voor het online-terugbetalingsverzoek:
 • je rekeninggegevens (naam van de bank, IBAN, BIC)
 • Een kopie(ën) of gescande afdruk(ken) van de betreffende paysafecard-pincodes
Andere documenten die nog nodig kunnen zijn:
 • kopie van je officiële foto-ID (b.v. paspoort, rijbewijs of ID-kaart - voor- en achterkant)
 • Een bewijs van je woonplaats (b.v. elektriciteitsrekening, inschrijvingsbewijs, belastingaanslag, enz.)
Let op dat voor de terugbetaling er verwerkingskosten van 7,50% van het terugbetaalde bedrag in rekening worden gebracht. Het kan tot 11 werkdagen duren voor je verzoek is verwerkt.

Hier vind je het online-aanvraagformulier voor terugbetaling
Terugbetalingen nemen gewoonlijk tot 11 werkdagen in beslag. Zodra je aanvraag is verwerkt, word je per e-mail op de hoogte gebracht.
Let op dat een terugbetaling tot 11 werkdagen kan duren. Als deze periode al is verstreken, stuur dan een e-mail met het terugbetalingsreferentienummer en het serienummer van je paysafecard-pincodes naar epin@paysafecard.com
Je kunt je account zelf opzeggen door in je account onder "Mijn gegevens" op de knop "Annuleren" te drukken en de opzegging te bevestigen.
De veiligheid van je epin-rekening is onze hoogste prioriteit. Als je verdachte activiteiten of transacties op je rekening opmerkt, verander dan onmiddellijk je wachtwoord. Klik daarvoor op de link "Wachtwoord vergeten?" op de inlogpagina.

Als voorzorgsmaatregel kun je ook je rekening op deze pagina vergrendelen. Let op: geblokkeerde rekeningen kunnen niet worden gebruikt en moeten door ons serviceteam worden ontgrendeld.
Als je al een paysafecard-rekening hebt, hoef je je niet voor epin te registreren. Gebruik dezelfde, reeds bestaande inloggegevens voor beide producten. Log gewoon in op epin met je bestaande inloggegevens en bevestig eenmalig de algemene voorwaarden. Hierdoor worden de persoonlijke gegevens die je bij de paysafecard registratie hebt ingevoerd automatisch aan je epin-rekening gekoppeld.

Let op: het is niet toegestaan om je voor een paysafecard- en een epin-rekening te registreren met verschillende persoonlijke gegevens. Mochten we desondanks in ons systeem twee of meer rekeningen vinden met verschillende persoonlijke gegevens die aan dezelfde klant toebehoren, dan hebben we het recht de respectieve rekeningen op elk moment op te zeggen.
Om een paysafecard-prepaidcode bij epin te kopen, kun je de volgende betaalwijzen gebruiken:
 1. iDeal
 2. Klarna

Om je epin-rekening te verifiëren moet je naar paysafecard gaan en de aangegeven stappen volgen:

 1. log in met de inloggegevens van je epin-rekening op https://my.paysafecard.com.
 2. Als je nog geen paysafecard-rekening hebt, lees en accepteer dan de algemene voorwaarden van myPaysafe.
 3. Als je bent ingelogd, open je het menu "Rekening", "Limieten en status".
 4. Klik op "Status veranderen" en volg de instructies op je scherm om je documenten beschikbaar te maken voor verificatie.
 5. Zodra de status met succes is veranderd, ontvang je een e-mailbevestiging van paysafecard en wordt je rekening automatisch ontgrendeld.
 6. Nu kun je weer online paysafecard-pincodes kopen met je epin-rekening.

Je epin-aankopen worden onmiddellijk van je rekening afgeschreven, maar er kan een vertraging in de verwerking zijn, waardoor de code later in je epin-rekening verschijnt. Daarom vragen we je om een beetje geduld.

Als je de paysafecard-prepaidcode na een werkdag na de aankoopdatum nog niet hebt ontvangen, maar het aankoopbedrag al wel van je bankrekening is afgeschreven, stuur ons dan een bankafschrift met de overeenkomstige transactie.

Het bankafschrift moet het volgende bevatten:

 • jouw naam als rekeninghouder
 • jouw bankgegevens - IBAN en BIC
 • De transactiegegevens - bedrag, valuta, datum en tijd
Als je de betaling in je online banking-app hebt voltooid maar epin toont de boodschap "Betaling geannuleerd/geen reactie van je bank", maak je dan geen zorgen! Bij sommige banken duurt het een tijdje om de betaling te verwerken. We ontvangen echter nog steeds de melding van de gedane betaling van je bank. In zulke gevallen verwerken we de betaling en ontvang je een e-mail zodra de 16-cijferige pincode beschikbaar is in je epin-rekening. Als je de 16-cijferige pincode de komende dagen niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice op epin@paysafecard.com.

Als je geen smartphone hebt of de paysafecard app niet wilt gebruiken, gebruik dan gewoon de beveiligde authenticatie via sms. De volgende keer dat je inlogt, kun je de beveiligingscode per sms naar je laten sturen.

Let op: De code kan alleen gestuurd worden naar het telefoonnummer dat je in je epin account hebt opgeslagen.

Geen probleem, je kunt de paysafecard app ook op een andere smartphone installeren en de twee-factor authenticatie voor dit toestel activeren.

Zo werkt de twee-factor authenticatie:

 1. De app installeren: Installeer de paysafecard app op je smartphone.
 2. Je account verbinden: Verbind je epin account door in te loggen op de app.
 3. De twee-factor authenticatie gebruiken: Voer je inloggegevens in en bevestig het bericht in de paysafecard app.

TIP: Als je je account voor de eerste keer instelt, vink je "Trust device" aan - zo blijft het betaalproces even eenvoudig, snel en veilig als anders met je gebruikelijke inloggegevens.

Soms is het ook nodig om bij het inloggen een beveiligingscode in te voeren. In zo'n geval ontvang je per e-mail een code, die je bij het inloggen moet invoeren.

Bovendien kan met dit telefoonnummer maar één account bij paysafecard geregistreerd worden. Meerdere accounts zijn niet mogelijk!

Als je niet bij het e-mailadres kan dat in je paysafecard account is opgeslagen, neem dan hier contact met ons op.

.Zo kunnen wij de verandering voor je doorvoeren.

Let op: Met dit e-mailadres en telefoonnummer kan slechts één account bij paysafecard geregistreerd worden. Meerdere accounts zijn niet mogelijk!