Veel gestelde vragen

U kunt de sms ter bevestiging van uw mobiele nummer opnieuw laten sturen. Log daarvoor in bij uw epin-account en klik op, 'Sms opnieuw versturen'.

Houd rekening met de volgende twee zaken als u een nieuwe sms aanvraagt:
 • De sms ter bevestiging van uw mobiele nummer kan vertraagd aankomen. Als dat het geval is, kunt u op een later tijdstip bij uw epin-account inloggen en uw mobiele nummer bevestigen.
 • Als u al een nieuwe sms ter bevestiging van uw mobiele nummer in uw epin-account hebt aangevraagd en u twee sms’en hebt ontvangen, gebruik dan de laatst ontvangen verificatiecode.
Als u ook de tweede sms niet ontvangt, stuur dan een e-mail naar epin@paysafecard.com met de volgende informatie:
 • Het e-mailadres dat u bij registratie hebt gebruikt OF uw gebruikersnaam
 • UW volledige naam
 • Kijk eerst in uw spambox.
 • Controleer of u op hetzelfde e-mailadres zoekt dat u hebt gebruikt voor uw registratie bij epin.
Als u uw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten, klik dan op de links in het aanmeldvenster ('Wachtwoord vergeten?' of 'Gebruikersnaam vergeten?') en volg de stappen. Mocht u een probleem houden met het aanmelden, neem dan contact op met het epin-serviceteam.
Klik in het aanmeldvenster op 'Wachtwoord vergeten?' of 'Gebruikersnaam vergeten?', en volg de stappen. Mocht u problemen houden met aanmelden, neem dan contact op met het epin-serviceteam.
Ja. Om uw aankooplimiet bij epin te verhogen, moet uw identiteit eerst bevestigd worden. Neem in dat geval contact op met het epin-serviceteam.
Online aanvraag terugbetaling

We kunnen het tegoed van uw paysafecard-pincode(s) terugbetalen. Houd in geval van een online aanvraag voor terugbetaling, de volgende gegevens en documenten bij de hand:
 • uw rekeninggegevens (naam van de bank, IBAN, BIC)
 • kopie(en) of gescande afdrukken van de betreffende paysafecard-pincode(s)
andere documenten die eventueel gevraagd kunnen worden:
 • kopie van uw legitimatiebewijs met pasfoto (bijv. paspoort, rijbewijs of id-kaart voor- en achterkant)
 • adresbewijs (bijv. elektriciteitsrekening, inschrijfbewijs, aanslagbiljet, enz.)
Houd er rekening mee dat voor de terugbetaling 7,50 EUR administratiekosten in rekening wordt gebracht die direct van uw account wordt afgeschreven. De terugbetaling kan tot 11 werkdagen in beslag nemen.

Klik hier om naar de online aanvraag van terugbetaling te gaan
Terugbetalingen duren normaal gesproken tot 11 werkdagen. Zodra de aanvraag in behandeling is genomen, wordt u middels e-mail op de hoogte gebracht.
Houd er rekening mee dat een terugbetaling tot 11 werkdagen in beslag kan nemen. Mocht de tijdsduur overschreden zijn, stuur dan een e-mail met het referentienummer van de terugbetaling en het serienummer van uw paysafecard-pincode(s) naar epin@paysafecard.com
U kunt zelf uw account opzeggen door in uw account onder het kopje „Mijn Gegevens“ op „Opzeggen“ te klikken en de opzegging vervolgens te bevestigen.
De veiligheid van uw epin-account heeft de hoogste prioriteit. Mocht u verdachte activiteiten of transacties zien op uw account, verander dan direct uw wachtwoord. Klik daarvoor op de link 'Wachtwoord vergeten?' op de aanmeldpagina.

Als voorzorgsmaatregel kunt u uw account ook blokkeren op deze pagina. Let op: geblokkeerde accounts kunnen niet meer gebruikt worden en de blokkering moet door ons serviceteam worden opgeheven.
Als je al een my paysafecard-account hebt, hoef je je niet extra te registreren voor epin. Gebruik voor beide producten dezelfde, al bestaande toegangsgegevens. Log je gewoon in met je bestaande toegangsgegevens bij epin en ga nog een keer akkoord met de algemene voorwaarden. Daarna worden je persoonlijke gegevens die je bij het registreren bij my paysafecard hebt ingevoerd, automatisch verknoopt met je epin-account.

Het is niet toegestaan je met andere persoonlijke gegevens te registreren voor een my paysafecard- en een epin-account. Mochten we in ons systeem toch twee of meerdere accounts aantreffen van dezelfde klant, maar met andere persoonlijke gegevens, dan behouden we ons het recht voor de betreffende accounts op elk moment te annuleren.
Om paysafecard PINs bij epin te kopen, beschikt u over de volgende betaalmethodes:
 1. iDeal
 2. Klarna

Ga naar my paysafecard om uw epin-account te verifiëren en volg de volgende stappen:

 1. Log in met uw accountgegevens van uw epin-account op https://my.paysafecard.com.
 2. Als u nog geen my paysafecard-account heeft, lees de algemene voorwaarden van my paysafecard dan zorgvuldig door en accepteer deze.
 3. Zodra u bent ingelogd, moet u het menu „Account“ > „Limits & Status“ openen.
 4. Klik op „Status verhogen“ en volg de instructies op het scherm, om uw documenten voor verificatie ter beschikking te stellen.
 5. Zodra de upgrade is uitgevoerd, ontvangt u van paysafecard een bevestigingsmail en uw account wordt automatisch ontgrendeld.
 6. Nu kunt u weer online paysafecard-pincodes kopen met uw epin-account.

Houd er rekening mee dat onddanks de epin-aankopen direct verewerkt worden, het soms wat extra tijd kost om de aanvraag te verwerken and de pin in uw account te laden. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om nog een extra werkdag (sinds de aankoopdatum) te wachten.

Als u na deze extra werkdag u de pin nog steeds niet ontvangen hebt, maar het bedrag wel van uw bankrekening is afgeschreven verzoeken wij u vriendelijk een kopie van uw bankafschrift te sturen.

Het bankafschrift moet de volgende details bevatten:

 • Uw naam (rekeninghouder)
 • Details van uw bankaccount (rekeningnummer, sort/bank code)
 • Details van de betaling (bedrag, valuta, datum en tijd)
Als u de betaling in uw online bankieren-app heeft voltooid, maar Epin stuurde u de melding: “Betaling geannuleerd/geen antwoord van uw bank” dan hoeft u zich geen zorgen te maken! Bij sommige banken duurt het betaalproces gewoon langer. Wij ontvangen echter nog steeds het succesvolle betalingsbericht van uw bank. In deze gevallen zullen we de betaling uitvoeren en u zal een e-mailbericht ontvangen zodra de 16-cijferige paysafecard-pincode beschikbaar is in uw account. Als u de komende dagen geen 16-cijferige code ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice via epin@paysafecard.com.

Als je geen smartphone hebt of de paysafecard app niet wilt gebruiken, gebruik dan gewoon de beveiligde authenticatie via sms. De volgende keer dat je inlogt, kun je de beveiligingscode per sms naar je laten sturen.

Let op: De code kan alleen gestuurd worden naar het telefoonnummer dat je in je epin account hebt opgeslagen.

Geen probleem, je kunt de paysafecard app ook op een andere smartphone installeren en de twee-factor authenticatie voor dit toestel activeren.

Zo werkt de twee-factor authenticatie:

 1. De app installeren: Installeer de paysafecard app op je smartphone.
 2. Je account verbinden: Verbind je epin account door in te loggen op de app.
 3. De twee-factor authenticatie gebruiken: Voer je inloggegevens in en bevestig het bericht in de paysafecard app.

TIP: Als je je account voor de eerste keer instelt, vink je "Trust device" aan - zo blijft het betaalproces even eenvoudig, snel en veilig als anders met je gebruikelijke inloggegevens.

Soms is het ook nodig om bij het inloggen een beveiligingscode in te voeren. In zo'n geval ontvang je per e-mail een code, die je bij het inloggen moet invoeren.

Bovendien kan met dit telefoonnummer maar één account bij paysafecard geregistreerd worden. Meerdere accounts zijn niet mogelijk!

Als je niet bij het e-mailadres kan dat in je paysafecard account is opgeslagen, neem dan hier contact met ons op.

.Zo kunnen wij de verandering voor je doorvoeren.

Let op: Met dit e-mailadres en telefoonnummer kan slechts één account bij paysafecard geregistreerd worden. Meerdere accounts zijn niet mogelijk!