epin is een webshop waar je je paysafecard-prepaidcode online kunt kopen zonder je huis te verlaten. En op elk moment, zeven dagen per week. Zo mis je geen enkel moment van je adembenemende lievelingsspel of spannende sportevenement!
Eenvoudig registreren

Zeer eenvoudige registratie


Registreer je eerst gratis bij epin. Dit is een eerste vereiste om epin te kunnen gebruiken.

. Let op: als je al een paysafecard-rekening hebt, kun je OOK bij epin inloggen met je paysafecard-inloggegevens. Als je voor de eerste keer bij epin inlogt, hoef je alleen de algemene voorwaarden van epin te accepteren.

Overigens geldt dit alles ook omgekeerd: dit betekent dat je met je epin-inloggegevens ook op je paysafecard-rekening kunt inloggen. Veranderingen - bijvoorbeeld van je wachtwoord of andere persoonlijke gegevens - worden natuurlijk automatisch voor beide rekeningen voor je gesynchroniseerd.
Heel gemakkelijk een paysafecard kopen

Heel gemakkelijk een paysafecard-prepaidcode kopen

  1. Log in op epin en kies eerst de waarde (10, 25, 50 of 100 EUR) voor je paysafecard-prepaidcode.
  2. Kies dan de gewenste betaalwijze. Accepteer de algemene voorwaarden van paysafecard en klik op "KOPEN". Je wordt dan verder geleid naar het betalingsvenster van de door jou gekozen betaalwijze.
  3. Na succesvolle betaling is de transactie voltooid en kun je de paysafecard-prepaidcode die je hebt gekocht bij epin direct in je paysafecard-rekening opladen en gebruiken.
Je ontvangt ook een e-mail van epin met de details van je aankoop (transactienummer, bedrag, betaalwijze, enz.). Je kunt de paysafecard-prepaidcodes die je hebt gekocht controleren in je epin-rekening onder "Mijn aankopen". Let op dat een paysafecard-pincode die je bij epin koopt NIET per e-mail wordt verstuurd.
Bij epin kun je de paysafecard-prepaidcode kopen met de volgende betaalwijzen:
  1. iDeal
  2. Klarna